Перед використанням сайту www.silverland.com.ua прочитайте цю Угоду користувача. Якщо ви не згодні з даною Угодою користувача, не використовуйте цей сайт.

 

Ця Угода визначає правила і умови використання Користувачами (приватні особи - відвідали сторінки сайту або скористалися матеріалами і хоча б одним із сервісів, що надаються в рамках сайту) матеріалів і сервісів сайту www.silverland.com.ua (далі - «Сайт»).
1. Загальні умови і правила використання Сайту
1.1. Використання матеріалів і сервісів Сайту регулюється нормами чинного українського законодавства.
1.2. Ця Угода є публічною офертою Угоди користувача. Отримуючи доступ до матеріалів Сайту Користувач вважається приєдналася до цієї Угоди, що автоматично є підтвердженням його згоди з умовами даної Угоди розміщеної на даному сайті. Оформляючи замовлення на сайті Користувач автоматично вважається приєднанним до цієї Угоди, замовлення є підтвердженням згоди Користувача з умовами даної  Угоди розміщеної на даному сайті.

1.3. Адміністрація Сайту має право в будь-який час в односторонньому порядку змінювати умови цієї Угоди. Такі зміни вступають в силу з моменту розміщення нової версії Угоди на даному Сайті. При незгоді Користувача з внесеними змінами він зобов'язаний відмовитися від доступу до Сайту, припинити використання матеріалів і сервісів Сайту.

1.4. Вся необхідна інформація для Користувача щодо товарів розміщених на сайті, термінів і умов їх доставки, а також інформація про гарантії та способи оплати розміщена у відповідних розділах даного сайту.
1.5. Надана інформація на сайті не є прейскурантом, а є рекламною пропозицією для Користувача, ціна кожного товару наданого на сайті є орієнтовною.
1.6. Адміністрація сайту має повне право в односторонньому порядку в будь-який момент змінити ціну на товар.
1.7. Ціна оплаченого товару Користувачем не підлягає зміні.
1.8 Остаточне узгодження вартості покупки відбувається при оформленні покупки.

2. Зобов'язання і права Користувача
2.1. Користувач погоджується не робити дій, які можуть розглядатися як порушуючі українське законодавство або норми міжнародного права, в тому числі в сфері інтелектуальної власності, авторських і / або суміжних прав, а також будь-яких дій. Які призводять або мгут привести до порушення нормальної роботи Сайту і сервісів Сайту.
2.2. Використання матеріалів сайту без згоди правовласників не допускається. Для правомірного використання матеріалів Сайту необхідне укладення ліцензійних договорів (отримання ліцензій).
2.3. При цитуванні матеріалів сайту, включаючи охоронювані авторські твори, посилання на Сайт обов'язкове і можливо тільки після попередньої згоди з Адміністрацією Сайту.
2.4. Коментарі та інші записи Користувача на Сайті не повинні вступати в протиріччя з вимогами законодавства України і загальноприйнятих норм моралі та моральності.
2.5. Користувач попереджений про те, що Адміністрація Сайту не несе відповідальності за відвідування і використання ним зовнішніх ресурсів, посилання на які можуть міститися на Сайті.
2.6. Користувач згоден з тим, що Адміністрація Сайту не несе відповідальності і не має прямих або непрямих зобов'язань перед Користувачем у зв'язку з будь-якими можливими або виниклими втратами або збитками, пов'язаними з будь-яким вмістом Сайту, реєстрацією авторських прав і відомостями про таку реєстрацію, товарами або послугами, доступними на або отриманими через зовнішні сайти або ресурси або інші контакти Користувача, в які він вступив, використовуючи розміщену на Сайті інформацію або посилання на зовнішні ресурси.
2.7. Користувач приймає положенням про те, що всі матеріали і сервіси Сайту або будь-яка їх частина можуть супроводжуватися рекламою. Користувач згоден з тим, що Адміністрація Сайту не несе будь-якої відповідальності і не має будь-яких зобов'язань у зв'язку з такою рекламою.

28. Користувач може залишати на Сайті відгуки та коментарі, дотримуючись обмежень / вимоги передбачені в цій Угоді. Адміністрація Сайту не несе відповідальність за особисту думку Користувача, які залишені останніми на Сайті.
2.9. Користувач не має права: використовувати Сайт для розміщення рекламних матеріалів; розміщувати інформацію, скопійовану з Сайту, на інших інформаційних порталах, в друкованих виданнях, як рекламні матеріали і т.д. без письмового дозволу Адміністрації Сайту; розміщувати на Сайті об'єкти інтелектуальної власності та авторського права без дозволу їх правовласників і Адміністрації Сайту.

2.10. адміністрація сайту має право видалити інформацію і / або матеріали, розміщені Користувачем з порушенням цієї Угоди та чинного законодавства України, а також заблокувати (тимчасово або постійно) без будь-яких пояснень зі свого боку, дії Користувача в разі порушення Користувача умов цієї угоди і вимог діючого законодавства.
2.11. Рользователь несе відповідальність за свої дії і завдані такими діями збитки в рамках законодавства України.

2.12. Користувач має право пройти реєстрацію на Сайті, надавши точну і достовірну інформацію при реєстрації. Після реєстрації Користувачеві присвоюються логін і пароль, вибрані користувачем, за безпеку яких він самостійно несе відповідальність. У разі порушення Користувачем умов і вимог, встановлених цією Угодою та чинним законодавством України, Адміністрація Сайту має право заблокувати доступ такого Користувача до Сайту.

3. Правила здійснення покупок Товару на Сайті.
3.1. Здійснюючи покупку Товару за допомогою Сайту, Користувач повністю погоджується з умовами, викладеними в Угоді та умовах Публічного договору, який розміщений на сайті за посиланням: https://silverland.com.ua/ua/publichnaya-oferta/

3.2. Датою оформлення замовлення на покупку Товару вважається дата заповнення Користувачем електронної форми Замовлення на покупку товару.
3.3. Для оформлення замовлення на покупку Товару необхідно:
3.3.1. відкрити посилання Сайту https://silverland.com.ua/
3.3.2. з переліку пропонованих на Сайті товарів самостійно вибрати в каталозі товарів, перейшовши за посиланням на товар;
3.3.3. Обраний Товар перемістити в кошик, натиснувши на Сайті кнопку «Купити».

3.3.4. Замовлення на покупку Товару повинен містити найменування Товару, інформацію про сплаві металу і його проби, маси та розмірі Товару, найменуванні, характеристик і вазі каменів в складі товару, ціну товару, форму оплати та спосіб доставки, інформацію про Користувача (прізвище, ім'я, по батькові , номер мобільного телефону, адреса електронної пошти). Для оформлення Замовлення на покупку необхідно заповнити всю запитувану інформацію. Після внесення необхідної (запитуваної) інформації підтвердити оформлення Замовлення на покупку Товару, натиснувши кнопку «Оформити замовлення».

3.3.5. Факт оформлення та підтвердження Користувачем Замовлення на покупку Товару підтверджує, що Користувач повністю ознайомився і згоден з умовами цієї Угоди, умовами Публічної Угоди (умовами оплати, умовами і термінами доставки, гарантійними зобов'язаннями, умовами з повернення товару і т.д.), з Товаром , Замовлення на покупку якого був оформлений, в тому числі з його описом, якісними характеристиками, ціною, зазначенням країни-виробника та іншою інформацією про товар.

3.3.6. Підтвердженням отримання замовлення на покупку Товару є відправлене Відвідувачу SMS-повідомлення по телефону, вказаному при оформленні Замовлення на покупку товару.
3.3.7. Приймаючи замовлення на покупку Товару, Адміністрація Сайту зобов'язується протягом 24 годин з моменту оформлення Замовлення на покупку Товару передати оформлений Замовлення на покупку товару, передати оформлений Замовлення продавцеві Товару, зазначеного на Сайті.

3.3.8. Користувач Сайту у віці від 14 (чотирнадцяти) до 18 (вісімнадцяти) років для оформлення Замовлення на покупку Товару зобов'язаний отримати попередню згоду на таку дію від батьків або законних опікунів. У випадках незгоди батьків і / або законних опікунів з умовами цієї Угоди, Публічного договору, Користувач зобов'язаний відмовитися від користування Сайту.
3.3.9. У випадках порушення Користувачем умов цієї Угоди або Публічного договору, блокування реєстрації Користувачем або Адміністрацією Сайту, всі замовлення на покупку Товару даними Користувачем скасовуються і не підлягають виконанню.

3.3.10. Після отримання Замовлення на покупку Товару, представник продавця протягом 24 годин зв'язується з Користувачем для уточнення термінів та умов доставки товару.
3.3.11. Замовлення на покупку Товару вважається скасованим в разі відсутності зв'язку з Користувачем протягом 24 годин з моменту оформлення Користувачем замовлення на покупку Товару.

4. Інші умови
4.1. Всі можливі суперечки, що випливають з цієї Угоди або пов'язані з ним, підлягають вирішенню відповідно до чинного законодавства України.
4.2. Ніщо в Угоді не може розумітися як встановлення між Користувачем і Адміністрацією Сайту агентських відносин, відносин товариства, відносин по спільній діяльності, відносин особистого найму, або якихось інших відносин, прямо не передбачених Угодою.

4.3. Визнання судом будь-якого положення Угоди недійсним або не підлягає примусовому виконанню не тягне недійсності інших положень Угоди.
4.4. Бездіяльність з боку Адміністрації Сайту в разі порушення будь-ким з користувачів положень Угоди не позбавляє Адміністрацію Сайту права зробити пізніше відповідні дії на захист своїх інтересів і захист авторських прав на які охороняються відповідно до законодавства матеріали Сайту. Користувач підтверджує, що ознайомлений з усіма пунктами цієї Угоди і безумовно приймає їх.

 


Згода на обробку та захист персональних даних
Оформляючи замовлення Користувач, погоджується на обробку та використання своїх персональних даних (зокрема, на використання, внесення в базу даних, поширення, передачу третім особам, доповнення або інша зміна, видалення та інші дії, які може здійснювати Адміністрація Сайту з персональними даними в письмовій (паперової), електронній чи іншій формі), включаючи, але не обмежуючись наступними даними: ім'я, прізвище, по батькові, дата народження, паспортні дані, особисте зображення (фото і відео, контактні дані (адреса, телефон), а також інша інформація, які реалізуються Адміністрацією Сайту або третіми особами за допомогою цього веб-сайту, а також з метою захисту прав споживачів і з метою ведення Адміністрацією Сайту господарської діяльності, ведення статистики, з метою ведення бухгалтерського та податкового обліку, для комунікації і договірних відносин з державними органами, контрагентами ііншими третіми особами в ході здійснення господарської діяльності, для дотримання внутрішніх правил та процедур в процесі діяльності Сайту, а також для інших цілей, що не суперечать чинному законодавству. Крім зазначеного вище, справжнім Користувач надає свою згоду на те, що в разі необхідності, персональні дані можуть бути оброблені і переслані (передані) третім особам в рамках реалізації мети, зазначеної вище. Крім того, справжнім Користувач підтверджує свою згоду на те, що персональні дані можуть бути передані поза національними кордонами України і будуть видимі в країнах, в яких менш строгі правила захисту персональних даних, ніж в Україні. Користувач цим визнає, що внесення персональних даних в базу (бази) даних, передача, поширення, зміна і інша обробка Сайтом персональних даних Користувача з вищезазначеною метою не вимагає додаткового повідомлення про такі дії.

 

Положення про обробку і захист персональних даних у базах персональних даних, володільцем яких є продавець

 

Зміст

  1. Загальні поняття та сфера застосування
  2. Перелік баз персональних даних
  3. Мета обробки персональних даних
  4. Порядок обробки персональних даних: отримання згоди, повідомлення про права та дії з персональними даними суб’єкта персональних даних
  5. Місцезнаходження бази персональних даних
  6. Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам
  7. Захист персональних даних: способи захисту, відповідальна особа, працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв’язку з виконанням своїх службових обов’язків, строк зберігання персональних даних
  8. Права суб’єкта персональних даних
  9. Порядок роботи з запитами суб'єкта персональних даних
  10. Державна реєстрація бази персональних даних

 

1. Загальні поняття та сфера застосування

1.1. Визначення термінів:

база персональних даних — іменована сукупність упорядкованих персональних даних в електронній формі та/або у формі картотек персональних даних;

відповідальна особа — визначена особа, яка організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до закону;

володілець бази персональних даних — фізична або юридична особа, якій законом або за згодою суб’єкта персональних даних надано право на обробку цих даних, яка затверджує мету обробки персональних даних у цій базі даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;

Державний реєстр баз персональних даних — єдина державна інформаційна система збору, накопичення та обробки відомостей про зареєстровані бази персональних даних;

загальнодоступні джерела персональних даних — довідники, адресні книги, реєстри, списки, каталоги, інші систематизовані збірники відкритої інформації, які містять персональні дані, розміщені та опубліковані з відома суб’єкта персональних даних. Не вважаються загальнодоступними джерелами персональних даних соціальні мережі та інтернет-ресурси, в яких суб’єкт персональних даних залишають свої персональні дані (окрім випадків, коли суб’єктом персональних даних прямо зазначено, що персональні дані розміщені з метою їх вільного поширення та використання);

згода суб’єкта персональних даних — будь-яке документоване, добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;

знеособлення персональних даних — вилучення відомостей, які дають змогу ідентифікувати особу;

обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов’язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу;

персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;

розпорядник бази персональних даних — фізична чи юридична особа, якій володільцем бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані. Не є розпорядником бази персональних даних особа, якій володільцем та/або розпорядником бази персональних даних доручено здійснювати роботи технічного характеру з базою персональних даних без доступу до змісту персональних даних;

суб’єкт персональних даних — фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних;

третя особа — будь-яка особа, за винятком суб’єкта персональних даних, володільця чи розпорядника бази персональних даних та уповноваженого державного органу з питань захисту персональних даних, якій володільцем чи розпорядником бази персональних даних здійснюється передача персональних даних відповідно до закону;

особливі категорії даних — персональні дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров’я чи статевого життя.

1.2. Дане Положення обов’язкове для застосування відповідальною особою та співробітниками продавця, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв’язку з виконанням своїх службових обов’язків.

 

2. Перелік баз персональних даних

2.1. Продавець є власником таких баз персональних даних:

  • база персональних даних контрагентів.

 

3. Мета обробки персональних даних

3.1. Метою обробки персональних даних у системі є забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання, отримання та здійснення розрахунків за придбані товари та послуги відповідно до Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

 

4. Порядок обробки персональних даних: отримання згоди, повідомлення про права та дії з персональними даними суб’єкта персональних даних

4.1. Згода суб’єкта персональних даних має бути добровільним волевиявленням фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їхньої обробки.

4.2. Згода суб’єкта персональних даних може бути надана у таких формах:

  • документ на паперовому носії з реквізитами, що дає змогу ідентифікувати цей документ і фізичну особу;
  • електронний документ, який має містити обов’язкові реквізити, що дають змогу ідентифікувати цей документ та фізичну особу. Добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних доцільно засвідчувати електронним підписом суб’єкта персональних даних;
  • відмітка на електронній сторінці документа чи в електронному файлі, що обробляється в інформаційній системі на основі документованих програмно-технічних рішень.

4.3. Згода суб’єкта персональних даних надається під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

4.4. Повідомлення суб’єкта персональних даних про включення його персональних даних до бази персональних даних, права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», мету збору даних та осіб, яким передаються його персональні дані здійснюється під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

4.5. Обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров’я чи статевого життя (особливі категорії даних) забороняється.

 

5. Місцезнаходження бази персональних даних

5.1. Вказані у розділі 2 цього Положення бази персональних даних знаходяться за адресою продавця.

 

6. Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам

6.1. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

6.2. Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або неспроможна їх забезпечити.

6.3. Суб'єкт відносин, пов'язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу (далі — запит) до персональних даних володільцю персональних даних.

6.4. У запиті зазначаються:

  • прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит (для фізичної особи — заявника);
  • найменування, місцезнаходження юридичної особи, яка подає запит, посада, прізвище, ім'я та по батькові особи, яка засвідчує запит; підтвердження того, що зміст запиту відповідає повноваженням юридичної особи (для юридичної особи — заявника);
  • прізвище, ім'я та по батькові, а також інші відомості, що дають змогу ідентифікувати фізичну особу, стосовно якої робиться запит;
  • відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази персональних даних;
  • перелік персональних даних, що запитуються;
  • мета та/або правові підстави для запиту.

6.5. Строк вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження. Протягом цього строку володілець бази персональних даних доводить до відома особи, яка подає запит, що запит буде задоволене або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави, визначеної у відповідному нормативно-правовому акті. Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.

6.6. Відстрочення доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п'яти календарних днів.

6.7. Повідомлення про відстрочення доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення.

6.8. У повідомленні про відстрочення зазначаються:

  • прізвище, ім'я та по батькові посадової особи;
  • дата відправлення повідомлення;
  • причина відстрочення;
  • строк, протягом якого буде задоволено запит.

6.9. Відмова у доступі до персональних даних допускається, якщо доступ до них заборонено згідно із законом.

6.10. У повідомленні про відмову зазначаються:

  • прізвище, ім'я, по батькові посадової особи, яка відмовляє у доступі;
  • дата відправлення повідомлення;
  • причина відмови.

6.11. Рішення про відстрочення або відмову із доступі до персональних даних може бути оскаржено до суду.

 

7. Захист персональних даних: способи захисту, відповідальна особа, працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв’язку з виконанням своїх службових обов’язків, строк зберігання персональних даних

7.1. Володільця бази персональних даних обладнано системними і програмно-технічними засобами та засобами зв’язку, які запобігають втратам, крадіжкам, несанкціонованому знищенню, викривленню, підробленню, копіюванню інформації і відповідають вимогам міжнародних та національних стандартів.

7.2. Відповідальна особа організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до закону. Відповідальна особа визначається наказом Володільця бази персональних даних.

Обов’язки відповідальної особи щодо організації роботи, пов’язаної із захистом персональних даних при їх обробці зазначаються у посадовій інструкції.

7.3. Відповідальна особа зобов’язана:

  • знати законодавство України в сфері захисту персональних даних;
  • розробити процедури доступу до персональних даних співробітників відповідно до їхніх професійних чи службових або трудових обов’язків;
  • забезпечити виконання співробітниками Володільця бази персональних даних вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних;
  • розробити порядок (процедуру) внутрішнього контролю за дотриманням вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних, який, зокрема, повинен містити норми щодо періодичності здійснення такого контролю;
  • повідомляти Володільця бази персональних даних про факти порушень співробітниками вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, що регулюють діяльність Володільця бази персональних даних щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних у термін не пізніше одного робочого дня з моменту виявлення таких порушень;
  • забезпечити зберігання документів, що підтверджують надання суб’єктом персональних даних згоди на обробку своїх персональних даних та повідомлення вказаного суб’єкта про його права.

7.4. З метою виконання своїх обов’язків відповідальна особа має право:

  • отримувати необхідні документи, у тому числі накази й інші розпорядчі документи, видані Володільцем бази персональних даних, пов’язані із обробкою персональних даних;
  • робити копії з отриманих документів, у тому числі копії файлів, будь-яких записів, що зберігаються в локальних обчислювальних мережах і автономних комп’ютерних системах;
  • брати участь в обговоренні виконуваних ним обов’язків організації роботи, пов’язаної із захистом персональних даних при їх обробці;
  • вносити на розгляд пропозиції щодо покращення діяльності та вдосконалення методів роботи, подавати зауваження та варіанти усунення виявлених недоліків у процесі обробки персональних даних;
  • одержувати пояснення з питань здійснення обробки персональних даних;
  • підписувати та візувати документи в межах своєї компетенції.

7.5. Працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв’язку з виконанням своїх службових (трудових) обов’язків зобов’язані дотримуватись вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних та внутрішніх документів, щодо обробки і захисту персональних даних у базах персональних даних.

7.6. Працівники, що мають доступ до персональних даних, у тому числі, здійснюють їх обробку зобов’язані не допускати розголошення у будь-який спосіб персональних даних, які їм було довірено або які стали відомі у зв’язку з виконанням професійних чи службових або трудових обов’язків. Таке зобов’язання чинне після припинення ними діяльності, пов’язаної з персональними даними, крім випадків, установлених законом.

7.7.Особи, що мають доступ до персональних даних, у тому числі, здійснюють їх обробку у разі порушення ними вимог Закону України «Про захист персональних даних» несуть відповідальність згідно законодавства України.

7.8. Персональні дані не повинні зберігатися довше, ніж це необхідно для мети, для якої такі дані зберігаються, але у будь-якому разі не довше строку зберігання даних, визначеного згодою суб’єкта персональних даних на обробку цих даних.

 

8. Права суб’єкта персональних даних

8.1. Суб'єкт персональних даних має право:

  • знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  • на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
  • пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

 

9. Порядок роботи з запитами суб’єкта персональних даних

9.1. Суб'єкт персональних даних має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних з персональними даними, без зазначення мети запиту, крім випадків, установлених законом.

9.2. Доступ суб'єкта персональних даних до даних про себе здійснюється безоплатно.

9.3. Суб’єкт персональних даних подає запит щодо доступу (далі — запит) до персональних даних володільцю бази персональних даних.

У запиті зазначаються:

  • прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує особу суб’єкта персональних даних;
  • інші відомості, що дають змогу ідентифікувати особу суб’єкта персональних даних;
  • відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази;
  • перелік персональних даних, що запитуються.

9.4. Строк вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження. Протягом цього строку володілець бази персональних даних доводить до відома суб’єкта персональних даних, що запит буде задоволене або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави, визначеної у відповідному нормативно-правовому акті.

9.5. Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.

 

10. Державна реєстрація бази персональних даних

10.1. Державна реєстрація баз персональних даних здійснюється відповідно до статті 9 Закону України «Про захист персональних даних».

 

Цей Договір публічної оферти є офіційною пропозицією Продавця на адресу необмеженого кола осіб укласти з Продавцем договір про поставки товарів дистанційним способом на умовах, передбачених цією офертою, шляхом створення замовлення в Інтернет-магазині на сайті www.silverland.com.ua.

 

Публічна оферта

Цей Договір публічної оферти є офіційною пропозицією Продавця на адресу необмеженого кола осіб укласти з Продавцем договір про поставки товарів дистанційним способом на умовах, передбачених цією офертою, шляхом створення замовлення в Інтернет-магазині на сайті www.silverland.com.ua.

 

Публічний договір купівлі-продажу

Власник інтернет-сайту (інтернет-магазину) www.silverland.com.ua, або уповноважена Власником особа, що іменуеться надалі «Продавець», на підставі статті 633, 634 Цивільного кодексу України, пропонує будь-якій фізичній особі, що володіє дієздатністю і всіма необхідними правами і повноваженнями для укладення та виконання даного Публічного договору, в подальшому іменований «Покупець», далі разом - «Сторони» укласти даний Публічний договір купівлі-продажу (далі - «Публічний договір») про наступне:

 

1.ТЕРМІНИ, ВИКОРИСТАНІ В ДОГОВОРІ

1.1. Публічна оферта (далі — «Оферта») — публічна пропозиція Продавця, адресована невизначеному колу осіб, наділеними дієздатністю і всіма необхідними правами і повноваженнями для укладення та виконання даного Публічного договору, щоб укласти з Продавцем Публічний договір купівлі-продажу товару дистанційним способом на умовах, що містяться у цій Оферті.

1.2. Замовлення на покупку Товару на сайті Інтернет-магазину — позиції, зазначені Покупцем з асортименту Товару, запропонованого до продажу, за умови оформлення заявки на придбання Товару на сайті Інтернет-магазину або через Оператора.

1.3. Акцепт — надання Покупцем повної і безумовної згоди Продавцю на пропозицію укласти Публічний договір на умовах, передбачених в даному Публічному договорі.

1.4. Товар — ювелірні вироби з дорогоцінних металів і дорогоцінного/напівдорогоцінного каміння, супутні товари, в кількості, асортименті та за ціною, представлені в інтернет-магазині на сайті www.silverland.com.ua.

1.5. Інтернет-магазин — офіційний інтернет-магазин, що знаходиться за інтернет-адресою: www.silverland.com.ua.

 

2. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

2.1. За умовами даного Публічного договору Продавець зобов'язується передати Покупцеві Товар, який представлений до продажу в Інтернет-магазині, а Покупець зобов'язується прийняти Товар та оплатити його в порядку і на умовах, передбачених цим Публічним договором.

2.2. Найменування Товару, його основні характеристики, сплав металу і його проба, маса і розмір Товару, найменування, характеристики та вага каменів, які входять до складу Товару, місце виготовлення вказують в описі кожного відповідного Товару, представленого в Інтернет-магазині.

 

3. АКЦЕПТУВАННЯ ДОГОВОРУ

3.1. Підтвердженням прийняття даної Оферти є Замовлення Покупця на купівлю Товару, розміщеного на сайті Інтернет-магазину.

3.2. З моменту отримання Продавцем Замовлення на покупку Товару Публічний договір вважається укладеним без його подальшого підписання Сторонами.

 

4. ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ НА КУПІВЛЮ ТОВАРУ

4.1. Замовлення на покупку Товару здійснюється Покупцем телефоном, вказаному на сайті Інтернет-магазину або через сервіс сайту Інтернет-магазину www.silverland.com.ua.

4.2. Замовлення на покупку Товару містить найменування Товару, сплаву металу і його проби, маси і розміру обраного Товару, найменування, характеристик і маси каменів, які входять до складу Товару, ціни Товару, форми оплати та способу доставки Товару, інформації про Покупця (прізвище, ім'я, по батькові, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти). Для оформлення Замовлення на покупку Товару необхідно вказати всю інформацію за запитом.

4.3. При оформленні Замовлення на покупку Товару через сайт Інтернет-магазину Покупець зобов'язується надати наступну реєстраційну інформацію:

4.3.1. прізвище, ім'я, по батькові Покупця або вказаної ним особи (одержувача);

4.3.2. адресу електронної пошти;

4.3.3. контактний телефон.

4.4. Якщо Продавцеві необхідна додаткова інформація, він має право запросити її у Покупця. У разі ненадання необхідної інформації Покупцем, Продавець не несе відповідальності за обраний Покупцем Товар, а також Продавець має право не відправляти Покупцеві Товар до отримання запитаної додаткової інформації.

4.5. При оформленні Замовлення через Оператора (п. 4.1. Цієї Оферти) Покупець зобов'язується надати інформацію, зазначену в п. 4.3. цієї Оферти.

4.6. Ухвалення Покупцем умов цієї Оферти здійснюється за допомогою внесення Покупцем відповідних даних до форми Замовлення на покупку Товару на сайті Інтернет-магазину або при оформленні Замовлення через Оператора. Після оформлення Замовлення через Оператора дані про Покупця реєструються в базі даних Продавця. Затвердивши Замовлення обраного Товару, Покупець надає Операторові необхідну інформацію відповідно до порядку, зазначеному в п. 4.3. цієї Оферти.

4.7. Продавець не несе відповідальності за зміст і правдивість інформації, наданої Покупцем при оформленні Замовлення на покупку Товару.

4.8. Покупець несе відповідальність за правдивість наданої інформації при оформленні Замовлення на покупку Товару.

4.9. Продавець зобов'язується зв'язатися з Покупцем за вказаною Покупцем електронній пошті або телефону протягом одного робочого дня (24 години) з моменту оформлення Замовлення на покупку Товару для підтвердження Замовлення.

 

5. ЦІНА І ПОРЯДОК ОПЛАТИ ТОВАРУ

5.1. Надана інформація на сайті Інтернет-магазину на Товар не є прейскурантом, а є рекламною пропозицією, ціна кожної позиції Товару наданого на сайті Інтернет-магазину є орієнтовною.

5.2. На кожну позицію Товару ціна вказана на сайті Інтернет-магазину на момент замовлення Товару і вимагає підтвердження Продавцем після отримання від Покупця Замовлення на покупку товару.

5.3. Продавець може і має повне право в односторонньому порядку в будь-який момент змінити ціну на будь-яку позицію товару Інтернет-магазину.

5.4. У разі зміни ціни на замовлені товари Продавець зобов'язується протягом трьох робочих днів поінформувати Покупця про зміну ціни товару.

5.5. Покупець має право підтвердити або анулювати замовлення на покупку Товару, якщо ціна змінена Продавцем після оформлення Замовлення.

5.6. Ціна оплаченого товару Покупцем не підлягає зміні.повідомляє Покупцеві при оформленні Замовлення на покупку Товару Оператором.

5.7. Остаточне узгодження вартості покупки відбувається при оформленні покупки.

5.8. Продавець вказує вартість доставки Товару на сайті Інтернет-магазину або повідомляє Покупцеві при оформленні Замовлення на покупку Товару Оператором.

5.9. Продавець може і має повне право вимагати 100% передоплату за будь-яку надану позицію Товару на сайті Інтернет-магазину, не залежно від обраного способу доставки, в даному випадку продавець зобов'язується проінформувати Покупця про таку вимогу за допомогою розміщення інформації на сторінці сайту https://silverland.com.ua/ua/oplata-i-dostavka/ і / або на сторінці конкретного Товару, та / або через Оператора.

5.10. Зобов'язання Покупця по оплаті Товару вважаються виконаними з моменту надходження і зарахування Продавцю коштів.

5.11. Розрахунки між Продавцем і Покупцем за Товар здійснюються способами, зазначеними на сайті Інтернет-магазину через інтернет-адреса: https://silverland.com.ua/ua/oplata-i-dostavka/

 

6. ДОСТАВКА І ПЕРЕДАЧА ТОВАРУ ПОКУПЦЕВІ

6.1. Продавець надає або організовує Покупцеві послуги щодо доставки Товару одним із способів, зазначених на сайті Інтернет-магазину за веб-адресою: https://silverland.com.ua/ua/oplata-i-dostavka/.

6.2. Місце доставки Товару Покупець вказує Продавцеві, підтверджуючи Замовлення на покупку Товару.

6.3. Доставка Товару здійснюється по всій території України за винятком тимчасово окупованої території і території проведення антитерористичної операції.

6.4. Термін доставки Товару Покупцеві складається з терміну обробки замовлення і терміну доставки, і становить:

6.4.1. п'ять робочих днів з моменту підтвердження Продавцем Замовлення Покупця, у випадках наявності Товару у Продавця;

6.4.2. від чотирнадцяти робочих днів з моменту підтвердження Продавцем Замовлення на покупку Товару у випадках відсутності Товару у Продавця або Виробника і / або необхідності виготовлення замовленого Товару;

6.4.3. в інший узгоджений Покупцем і Продавцем термін.

6.5. Право власності на Товар переходить до Покупця з моменту передачі Покупцю Товару будь-яким з передбачених способів і оплати Покупцем вартості Товару.

6.6. Покупець зобов'язується перевіряти придбані ювелірні вироби за якістю і комплектності в момент їх отримання і заявляти свої претензії в момент прийому Товару. В іншому випадку інтернет-магазин «Укрзолото» має право не розглядати претензії щодо якості та комплектності проданого Товару, крім випадків, чітко передбачених чинним законодавством України.

 

7. ЯКІСТЬ ТОВАРУ. НАША ГАРАНТІЯ ТОВАРУ

7.1. Якість Товару, що пропонується Продавцем через Інтернет-магазин, відповідає вимогам і стандартам, передбаченим чинним законодавством України щодо даної категорії товарів.

7.2. Продавець надає гарантію на Товар на термін, зазначений виробником Товару.

7.3. Права Покупця у випадках виявлення недоліків придбаного Товару передбачені чинним законодавством України.

7.4. Доставка Продавцю Товару, в якому Покупцем виявлені недоліки, здійснюється за рахунок Покупця.

 

8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

8.1. За невиконання або неналежне виконання зобов'язань даного Договору Сторони несуть відповідальність, передбачену чинним законодавством України.

8.2. У разі порушення Покупцем строків оплати товару, Продавець має право стягнути з Покупця пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ, що діє на момент прострочення, за кожен день прострочення, а також перенести термін доставки замовленого Товару до моменту оплати Товару Покупцем.

8.3. Виплата пені не звільняє Покупця від виконання зобов'язань за даним Публічним договором.

 

9. ТЕРМІН ДІЇ ПУБЛІЧНОГО ДОГОВОРУ

9.1. Публічний договір вступає в законну силу з моменту його акцептування Покупцем і діє до повного виконання Сторонами своїх зобов'язань, передбачених цим Публічним договором.

9.2. Публічний договір може бути достроково припинено за взаємною згодою Сторін.

9.3. Публічний договір може бути розірвано Продавцем у разі порушення Покупцем своїх зобов'язань по даному Публічному договору або правилах і умовах, викладених в Угоді, доступній для ознайомлення за інтернет-адресою: https://silverland.com.ua/ua/polzovatelskoe-soglashenie-silverland.com.ua/.

 

10. ІНШІ УМОВИ

10.1. Спори Сторін, які виникли в зв'язку з виконанням зобов'язань за цим Договором, вирішуються шляхом переговорів. У разі неможливості вирішення спорів шляхом переговорів, такі спори підлягають вирішенню в судовому порядку відповідно до чинного законодавства України.

10.2. Продавець має право вносити зміни в Оферту без повідомлення Покупця, які набирають чинності з моменту внесення Продавцем змін шляхом їх розміщення на даному сайті.

10.3. Покупець, перебуваючи на сайті Продавця, дає дозвіл Продавцю на обробку своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Покупець підтверджує, що він ознайомлений з правами, які закріплені в Законі України «Про захист персональних даних».

10.4. Публічний договір укладається шляхом приєднання Покупця до запропонованого Продавцем Договору повністю через прийняття всіх істотних умов Договору без підписання письмового примірника і має юридичну силу відповідно до положень ст. 633, 634 Цивільного кодексу України. Покупець не може запропонувати свої умови Публічного Договору.

10.5. Безумовне і повне прийняття умов Публічного договору Покупцем укладається через здійснення Покупцем дій, спрямованих на покупку Товару, передбачених Публічним договором, незалежно від інших умов.

10.6. Покупець, вказуючи свої персональні дані, дозволяє Продавцю і його партнерам направляти інформацію, зокрема рекламного характеру, за допомогою електронної пошти або SMS-повідомлень.

10.7. Покупець дозволяє Продавцю здійснювати запис і зберігання телефонних дзвінків, листування, повідомлень, зокрема електронних, пов'язаних з виконанням Замовлення Покупця на купівлю Товару і зобов'язань за цим Договором.

10.8. Претензії від Покупців приймаються Продавцем на електронну адресу Інтернет-магазину info@silverland.com.ua

 

Україна, м Київ, Ломоносова, 03189

Для листів, e-mail: info@silverland.com.ua

Тел: +38 096 233 33 82